Debrecen

Debrecen a Kelet-Magyarország régió, az Észak-Alföld statisztikai régió és a Tiszántúl nagytáj szellemi, kulturális, gazdasági, idegenforgalmi és közlekedési központja. Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő nagyvárosa, melynek népesség a 2015. évi adatok alapján 203 506 fős.

Az ország keleti részén Hajdú-Bihar megye földrajzi közepétől nem messze, Budapesttől 230 km-re fekszik. A román határ mintegy 35 kilométerre keleti irányban húzódik.

Debrecen a 4-es, a 33-as, a 35-ös, 47-es, 48-as, 354-es és a 471-es főútvonalak találkozópontja, illetve Debrecent érinti az M35-ös autópálya. Ezen kívül mellékutak és egyéb alacsonyabb besorolású útszakaszok érnek be a városba, illetve indulnak ki onnan. A város egyetlen főpályaudvara a Nagyállomás. A városhoz összesen 18 vasútállomás és megállóhely tartozik. A Debreceni nemzetközi repülőtér Kelet-Magyarország legfontosabb és egyben legnagyobb forgalmú repülőtere, Magyarország öt nemzetközi repülőterének egyike, a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér után a második legforgalmasabb, mintegy 300.000 utasforgalommal évente. A város központjától 7 km-re délre található a 47-es főút mellett. 

A Daniella Ipari Park Kft., magyar tulajdonú cég. 2000 óta foglalkozik ipari ingatlanok bérbe adásával. Bérlőink között a közismert multiktól, a magyar közép- és kisvállalkozásokig üdvözölhetünk hosszútávon gondolkodó partnereket. Fő célunk a stabil, megbízható termelő partnerek működésének biztosítása. A rendelkezésre álló ipari méretű energiaellátás, illetve a termelő üzemeket támogató egyéb előnyös körülmények, mind lehetővé teszik a hosszú távú ipari kapacitások működtetését.

A Daniella Ipari Park Debrecen, - egyben Kelet-Magyarország - egyik kiemelkedő színvonalú ipari létesítménye. Maga az ipari park elhelyezkedése, megközelíthetősége kiváló. Dél - Dél-Keletről irányból a 4-es főút határolja. Az Ipari Parktól 3,4 km-re nyugatra az M35-ös autópálya található, ahova a Köntösgát sorról közvetlenül a 33-as főúton keresztül tudunk eljutni. A belváros több irányból megközelíthető, de kb. 3,5 km-re található az Ipari Parktól. Megközelíthetőség szempontjából igen kiváló adottságokkal rendelkezünk, hiszen súlykorlátozás nélkül érhető el a telephely.

Igen jelentős előnyünk továbbá a szomszédos országok, így Románia, valamint Ukrajna közelsége. Románia: 29 km Ukrajna: 117 km Mindkét határ közúton akár egy órán belül, a teherszállítás számára is elérhető. Így az Ipari Parkunk egy valódi közép-európai logisztikai centrum lehet.

A bérlők részére több különálló őrzött parkoló biztosított. Továbbá zárt, fedett kerékpártárolók, nagytehergépkocsik behajtására kialakított rakodók.  Folyamatosan karbantartjuk épületeinket, valamint fontos számunkra a parkosított területek fenntartása is. 

A zökkenőmentes működéshez szükséges összes szolgáltatás rendelkezésre áll, úgy, mint az ipari igényeket kielégítő elektromos hálózat, vagy az európai színvonalú telekommunikációs kiépítettség. Sőt, ezek a rendszerek igény esetén tovább bővíthetőek.

Két és háromszintes irodaházainkban, túlnyomó többségében klimatizált, a bérlő elképzeléseinek megfelelő, szépen felújított, teljes infrastruktúrával ellátott, egybenyitható vagy különálló irodák gazdag választékát kínáljuk. Az épületekben igényesen kialakított vizes blokkok, étkezőhelységek találhatóak.