Budapest

Budapest Magyarország fővárosa, és legnagyobb városa is. A magyar politika, kultúra, kereskedelem, ipari és közlekedési központja. 2014-ben a város regisztrált lakónépessége meghaladta az 1,7 millió főt (elővárosokkal együtt pedig a 2,5 millió főt). A főváros területe 525,16 km². A 3,1 milliós budapesti régióhoz 81 település tartozik. 

Budapest az ország közlekedési vérkeringésének a centruma. Innen indulnak sugaras irányba a vasúti és a közúti fővonalak, összeköttetést teremtve az ország megyéivel és Európa jelentős nagyvárosaival. A Keleti és a Nyugati pályaudvart több, szinte Európa egészét átszelő vonatjárat érinti.

A Daniella Ipari Park Kft., magyar tulajdonú cég. 2000 óta foglalkozik ipari ingatlanok bérbe adásával. Bérlőink között a közismert multiktól, a magyar közép- és kisvállalkozásokig üdvözölhetünk hosszútávon gondolkodó partnereket. Fő célunk a stabil, megbízható termelő partnerek működésének biztosítása. A telephelyünk teljes közmű ellátottsággal rendelkezik, illetve a termelő üzemeket támogató egyéb előnyös körülmények, mind lehetővé teszik a hosszú távú ipari kapacitások működtetését.

A Daniella Ipari Park budapesti területei a főváros kiemelkedő színvonalú ipari létesítményei közé tartozik.  Az ipari park frekventált helyen helyezkedik el, amely még ráadásul könnyen is megközelíthető. Az M0-s autóúttól kb. 13 km-re található a telephely, ez megfelelő haladási körülmények között megközelítőleg 20 perc. A X. kerületet - ahol ez a két ipari park található - déli irányból a 4-es főút határolja. Az ipari parktól 1,2 km-re nyugatra villamosmegálló található. Közvetlenül a telephely előtt található egy buszmegálló, ahol 161, 161A, 162, 162A, 168E, 262, 956, 990 járatok állnak meg. A belváros több irányból megközelíthető, de a Kerepesi úton keresztül kb. 10 km-re található az Ipari Parktól. Megközelíthetőség szempontjából igen kiváló adottságokkal rendelkezik a telephely, hiszen csak 12 tonnás össztömeg korlátozott övezetben vagyunk és például az M0-ról célforgalomban megközelíthetőek vagyunk.

A bérlők részére több különálló parkolót tudunk biztosítani. Nagy tehergépkocsik behajtására kialakított rakodók is vannak. Folyamatosan karbantartjuk épületeinket, valamint fontos számunkra a parkosított területek fenntartása is. 

A zökkenőmentes működéshez szükséges összes szolgáltatás rendelkezésre áll, úgy, mint az ipari igényeket kielégítő elektromos hálózat. Sőt, ezek a rendszerek igény esetén tovább bővíthetőek.

Kétszintes irodaházainkban, túlnyomó többségében klimatizált, a bérlő elképzeléseinek megfelelő, szépen felújított, teljes infrastruktúrával ellátott, egybenyitható vagy különálló irodák gazdag választékát kínáljuk. Az épületekben igényesen kialakított vizes blokkok, étkezőhelységek találhatóak.